29. aug 2009

kuidas saledaks saada


heeeiii


olin vahepeal kadunud. nimelt, ma olin kodus teki all jalad krõnksus ja värisesin suurest külmast. ja siis järsku enam ei olnud külm, oli hääästi mõnus soe. ja see oligi kriitiline piir - 40 kraadi palavik. palavikku vist enam ei ole, aga hästi rõve on olla. keel, ei, terve suu (igemed, hambad, huuled) valutab ja kõht on hirmus tühi. ja kogu aeg tarbin mingeid õlisid lootuses, et ehk läheb paremaks.

et aega sisukamalt veeta, otsin oma haiguse kohta infi. lisaks oma haigusele sain infi selle kohta kuidas lihtsalt ja odavalt peenikeseks saab. niiet, siinminu nõuanne neile naisterahvastele, kes vaevlevad kinnisidee käes, neile, kes iga hinna eest peenikeseks tahavad saada, neile, kellel on pidevalt ja kogu aeg mõni liigne kilokene puusal.


pange nüüd tähele, kaalusõltlased, nii saab lahti mitmest kilost:


1. niikuinii sa oled enda peale tige, sest sul liiga palju lisakilosid. sa oled kohe ni tige, et karistuseks ei söö sa homikul mitte midagi. kella 12 ajal tunned, et nälg nagu oleks... aga süüa ei saa, sest... ülekilod, noh. sa oled nii tige, et hakkad oma huuli närima. ja lõpuks ongi huuled seestpoolt katki näritud. sa oled juba natuke rahulikum, sest valu ei lase mõelda söögile.


2. ära sa mingil juhul sellel päeval süüa planeeri...ülekilod ju. kui nälg nägemise mustaks teeb, siis jälle näri huult, hammusta keelde või veel parem tee mõlemat.


3. on õhtu ja kui sul on hästi läinud, siis sa juba tunned - keelel on pisikesed villid. aga ära pööra sellele praegu tähelepanu. oled juba rahulikum, lubad endale ühe võiku.


4. järgmine hommik. ärkad üles, lähed hambaid pesema... ja oppaaaa. hambaharja harjased on täna väääga kõvad. mis toimub?

ok, said kuidagi hambad puhtaks, nüüd läheks sööma. täna ju võib, sest eile olid praktiliselt söömata. nii, vaatad, mis sul külmkapis on - väike võiku ja tomat sinna peale. nii nüüd võtad esimese ampsu...................ja sülitad selle kohe välja.

villid sinu keele peal on ööga kõvasti paljunenud ja kui midagi sinna vastu läheb, on väääga valus. niisiis, mitte midagi ei tohi keelele ega igemetele vastu puutuda. ehk siis - sa ei saa süüa vähemalt 3 päeva. juhhhuuu!!! sa saad lahti oma lisakilodest ja veel mõnest kilost pealekauba. kõlab nagu TopShopi diil, mis?

selle salenemiskuuri nimi on STOMATIIT. hästi odav, sest söögi peale raha ei kulu. ainuke kulutus on paar palavikutabletti, sest stomatiidga kaasneb hästi kõrge palavik (mingi 39,5 vähemalt). aga palavik on ainult hea, sest see paneb ju higistama ja siis kaotad ju vedelikku ja see tähendab väiksemat kaalunumbrit. jeeei!!!


5. ja kui sa oled juba stomatiidi saanud, siis kutsu kõik endasugused sõbrantsid külla - see on nakkav. tõeline sõber ju jagab oma kaalulangetamise nippe bestikatega.


anna teada, kuidas toimis :)






1 kommentaar:

Unknown ütles ...

sul on midagi viga vist!
nii ei saa saledaks . nii saab ainult veel paksemaks või liiga haigeks.